LYD OG BILDE                                  

 

Lyd & bilde

 

 

 

 

 

Det er mange måter å forholde seg til lyd og bilde på. Noen ønsker kun et enkelt anlegg med en TV i stua og radio på kjøkkenet. For andre er det viktig å kunne la musikken følge seg gjennom huset med mulighet til å kunne velge akkurat den låten eller radiokanalen der hvor man til enhver tid oppholder seg.

 

 Med våre systemer kan vi dekke alle behov. Uansett om det er knappepaneler for enkel betjening av radio og CD eller touchskjermer med toveiskommunikasjon mot iPod og medieservere som ønskes, har vi løsningen.

 

Vi skreddersyr en løsning som baserer seg på kundens ønsker og behov samt økonomiske rammer og kombinerer dette med vår lange erfaring som installatør av AV-systemer.

 
 

En TV er ikke lenger bare en formidler av kringkastet signal. Spillmaskiner, DVD/BD, medieservere og digitale tunere bruker også skjermen som display. Skal dette ha plass under TV-apparatet må det ofte et spesialtilpasset møbel til.

 

Det Smart Hus AS kan tilby er en sentraliserte løsninger hvor mange av komponentene blir plassert i et teknisk rom. Herfra distribueres signalene til alle skjermene i huset via en matrise. Kilden velges fra det rommet en ønsker å se, noe som øker fleksibiliteten samt gjør det interiørmessige mer stilrent.

 

Alle kilder sendes selvsagt i høyeste oppløsning. Dermed oppstår det ikke noe tap av kvalitet i en slik løsning.