RTI                                          

 

 

 

 

 

 

 


 

RTI paneler

 

 

 

     

 

RTI KX-7 er en høyoppløslig 7" skjerm med videoinnganger. Den har mulighet til å kontrollere hele huset. Det grafiske grensesnittet kan tilpasses alle ønsker og behov. Fra dette panelet har kunden full kontroll.Sammen med prosessor XP6 eller XP8 oppnås toveiskommunikasjon mot medieservere, lydkilder samt lys og varme systemer

 

RTI RK3 gir brukeren lett tilgang til alle funksjoner. Kombinasjonen av touchscreen og knapper gjør dette til et meget brukervennlig panel. Sammen med prosessor XP6 eller XP8 oppnås toveiskommunikasjon mot medieservere og iPod.

 

 

RTI KX2 er et prisgunstig touchpanel med knapper på sidene. Designet er tilpasset europeisk stil og kan leveres i sort eller hvit. Monteres enkelt i nye eller eksisterende vegger. GUI tilpasses kildene slik at betjening blir intuitiv og enkel. 

 Link til produktark:  Link til produktark:  Link til produktark:
 RTI KX7  RTI RK3  RTI KX2
     
     
     

 

 

 

RTI fjernkontroll

 

 

     
RTI SURFiR er beregnet å bruke sammen med en av RTI sine XP prosessorer. Den brukes ofte sammen med iOS enheter som en suplerende fjernkontroll. Kan i utgangspunktet erstatte alle eksisterende fjernkontroller. RTI T2i er en brobygger mellom brukeren og komponentene i systemet. Med sin elegante form, tydelige skjerm og ergometriske knapper er det meste under kontroll med RTI T2i. Kan kobles inn i større systemer via RTI XP prosessor. RTI T2-x har en krystallklar skjerm, innebygd WiFi og har 2-veis kommunikasjon mot anlegget den skal styre. Skjermen viser metadata fra kilden som artist, album og låt. Den har lang driftstid på batteriet og ligger godt i hånden. 
     
Link til produktark: Link til produktark: Link til produktark:
RTI SURFIR

RTI T2i

RTI T2x

 

 

 

 

 

     
RTI T3-V+ har full VGA oppløsning, Wifi og alle funksjoner som man vil trenge for å kunne styre et moderne smarthus. Er kompatibel med alle IR, RS-232 og IP protokoller. God formfaktor og intuitiv styring gir full kontroll. Når vi har programmert opp RTI fjernkontrollen i systemet kan iOS enheter også kobles opp mot installsjonen. Samme GUI på alle enheter gjør at bruken forenkles radikalt. RTI XP-6 tilhører en serie med kontroll prosessorer. XP-6 har direkte utganger for IR og RS-232 samt relekontakter. Lagrer drivere for systemet samt håndterer macro på systemnivå. Andre produkter i samme serie er XP3 og XP8s.
Link til produktark: Link til produktark: Link til produktark:
RTI T3-V+ RTI iPanel Application RTI XP-6
 

 

 

 

 

RTI matriser og forsterker

 

 

 

 

RTI AD-4 er en enkel lydmatrise som kan tilkobles 4 kilder. Innebygd forsterker for 4 soner gjør at RTI AD-4 egner seg godt for mindre anlegg.

 

 

I større installasjoner er RTI AD-8 det naturlige valget. 8 kilder kan distribueres til 8 rom. Innebygd forsterker gir en god og kraftig lyd. Inntil 64 rom kan tilkobles samtidig da RTI AD-8 kan settes i system.

 

Om behovet for flere eller kraftigere høyttalere i en sone skulle dukke opp, vil RTI CP-1650 løse oppgaven. 16 individuelle kanaler med mulighet for avansert styring via kontroll system. Finnes også i en midre verson med 4 kanaler.

 Link til PDF produktark:  Link til PDF produktark:  Link til PDF produktark:
 RTI AD-4   RTI AD-8 RTI CP-1650
    RTI CP-450
     

.