CONTROL4                                     

                

 

 
   
   

 

 

Noen ganger ønsker vi rett og slett bare å slappe av. Sette oss tilbake i stolen å nyte livet. Om vi stenger det hektiske livet ute en liten periode og blir forført av favorittmusikken vil vi raskt hente oss inn og være klar for nye oppgaver.

 

Hvor mye skal vi tenke på? Hvor mye må vi huske på? Stadig mer virker det som, om vi skal henge med på livets karusell.

 

Smart Hus AS har løsningen på noen av disse spørsmålene, svaret er Control4. Et avansert styringssystem som overvåker og kontrollerer det meste som befinner seg innenfor husets 4 hjørner.

 

Lys, varme, ventilasjon, alarm, lyd og bilde er noen funksjoner som kan samles under Control4. 

 

 

Control4 Control4 Norge Produkter

 

 

 

 

Interface

 

 

   

 

Control4 har skjermer for innfelling på 7". Versjonen på bildet har innebygd kamera og høyttalere for bruk i forbindelse med calling og intercom funksjoner. Skjermene har høy oppløsning, noe som gir krystallklare bilder og grafikk. Leveres i sort og hvit

 

Ønskes en portabel løsning har Control4 en skjerm med docking mulighet. Denne kan tas med rundt  i huset og settes i holderen når den skal lades. Egner seg godt i rom som hjemmekino eller stue. Leveres i 2 fargevarianter

 

   

 

Control4 skjerm for innfelling i vegg, denne har ikke kamera og ermed slankere i rammen. En elegant skjerm som med høy finish og lettbetjent skjerm er en pryd å ha på veggen.

 

For daglig bruk  er denne fjernkontrollen genial. Den erstatter alle eksisterende fjernkontroller, samtidig som den komuniserer med Control4 systemet. Enkel navigering via knapper og skjerm. Lang levetid på batteriet.

 

 

     

 

Selvsagt er det mulig å benytte bærbare enheter med iOS eller Android. Grensesnittet

blir identisk med de andre skjermene i systemet. Ekstern pålogging via bærbareenheter

gir full oversikt og kontroll mulighet også når man ikke er hjemme. 

 

 

 

     
     

 

 

Controller

 

 

 

Control4 HC800 er den kraftigste prosessoren til Control 4.

Som HUB i en installasjon vil den alltid utføre arbeidsoppgavene med nok resurser.

 
   

 

 

 

 

 

 

Audio Matrix Switch

 

 

 

Dette er en lyd matrise i orets rette forstsand. Her kan det tilkobles 16 analoge kilder som kan sendes til 16 forskjellige rom. Me Control4 Audio Matrix Switch er det derfor mulig å velge sin egen favoritt kilde uavhengig av hva andre hører på. Styres enten fra veggmonterte paneler, fjernkontroll eller nettbrett.