MULTIROM LYD                                

 

Link til produkter

 

Link til hjemmeside


 

 

Mirage Audio System fra Autonomic er for de som ønsker at musikken skal være en naturlig del av livet. Avansert i all sin enkelthet, diskret i all sin eleganse og med en kompromissløs holdning til musikken.

 

Link til produkter

Link til Autonomic

Det handler i bunn og grunn om dynamikk. Formidling av spontanitet, det definitive uttrykk, ærlighet og tilstedeværelse. Forsterkeren er motoren i systemet og M-400 og M-800 leverer kreftene som trengs, uanstrengt og lekent. Uansett musikksjanger gjenskapes magien i opptaket.
Med mulighet for å lagre flere hundre CD plater i systemet samt søke blandt millioner av sanger på Spotify blir problemet ofte å finne fram. Gjennom en intuitiv applikasjon på pad eller telefon går dette lekende lett. Er det installert toppsystem fra RTI, Crestron eller Control4 kan også disse brukes for mediahåndtering.
Streaming av musikk og radio via internett er i dag helt vanlig. Derfor er det viktig at systemet støtter aktuelle tjenester. Listen over tilgjengelige tjenester som Mirage Audio System støtter er allerede lang og flere kommer til etterhvert. Her er alle behov dekket, både nå og i framtiden.