FORSIDE                                      
 

 

 

 

Smart Hus AS leverer bolig og næringsinstallasjon med integrerte styringssystemer. På bakgrunn av markedets stadig større krav til funksjonell og fleksibel installasjon har Smart Hus AS spesialisert seg på å levere smarthus systemer. Basert noen av noen av markedets beste produkter har vi mulighet til å kunne skreddersy en løsning som er tilpasset kundens ønsker og behov.

 

Smart Hus AS er en av få installasjonsbedrifter som kan levere alt fra standard elektroinstallasjon til avanserte lyd og bilde distribuerte systemer. Som basis styringssystem for sterkstrøm brukes ofte KNX, mens lyd og bildesystemene baserer seg på RTI eller Crestron. Systemet blir programmert slik at systemene integreres sømløst. Dette sikrer et logisk og intuitivt grensesnitt mellom teknologi og bruker.

 

Smart Hus AS kan også bistå konsulenter, utbyggere og andre installatører med prosjektering av lyd og bildesystemer.

 

 
 

 

 

 

 

 

Velkommen til vårt demorom!. I en uformell atmosfære kan vi demonstrere utstyr, vise funksjoner og forklare teknologien på en enkel måte. Ta gjerne med favorittmusikken din.

 

Bildene i høyre kolonne er fra demorommet. Vi har til en hver tid mulighet til å demonstrere produkter fra våre leverandører. Utvalget vil variere, men vi garanterer noe for en hver smak.

 

Vi er som oftest ute og monterer anlegg, så for å være sikker på at du treffer oss ring eller send en mail så avtaler vi et møte. Kjører du forbi og vi er tilstede, kom innom for en kopp kaffe og en hyggelig prat....... ..

 

 

 

 

 

 

 
 
Nyheter

 

Smart Hus AS har gleden av å informere om at Autonomic nå er en del av vår produktportefølje. Autonomic har med Mirage Audio System redefinert begrepet multirom lydanlegg. Intuitiv betjening og meget høy lydkvalitet har gjort systemet til et meget godt alternativ for musikkelskeren.

Mirage Audio System fra Autonomic kan distribuere lyden til 4 eller 8 rom. Lydkilder velges uavhengig på romnivå. Styrt via pad og med full Spotify integrasjon, er dette beste måten å nyte musikk på.

 

Les mer på vår nettside: Mirage Audio System